Vienas iš būdų pažinti šalį – per vietinės virtuvės skonius. Maltos kulinarines tradicijas formavo iš įvairių kraštų čia atkeliavę svetimšaliai, tad šalies virtuvė – be galo turtinga ir įvairi. Kviečiame į kulinarinę Maltos pažinimo kelionę, kurioje ragausite, klausysitės istorijų, mėgausitės kerinčiais vaizdais
Nuo traškaus pyragėlio pastizzi ir įvairių užkandžių iki tradicinio triušienos troškinio ir lampuki žuvies patiekalų – Maltos virtuvė turi ką pasiūlyti įvairiems skoniams Profesionalus gidas jums pristatys patiekalų atsiradimo istorijas bei valgymo tradicijas.
Tai yra privatus turas, taigi galėsite rinktis, ką norite paragauti bei pamatyti, arba pasikliauti jus lydėsiančiu gidu, kuris nuves į vietinius, turistų neperpildytus restoranus su puikia virtuve.
Keliausite privačiu transportu nuo pat jūsų viešbučio. Ekskursijos trukmė 4-5 val.
Nežinote ko norėtumėte paragauti? Apie maltietiškus valgius informacija ČIA
0,00 €