Vestuvės Maltoje

Vestuvės užsienyje – puikus būdas atšvęsti gyvenimo kartu pradžią.

Norite romantiškų vestuvių saulėtoje šalyje? Toliau neieškokite – jūs katik radote savo svajonių vestuvių vietą! Švęskite vestuves Maltoje ir įgaukite įspūdžių, kurių nepamiršite visą likusį gyvenimą.

„Svajonės pildosi! Žinoma, reikia noro, pastangų ir… nebijoti dalintis savo svajonėmis su kitais“

 

Štai kaip savo vestuves maltoje šventusi pora apibūdino savo potyrius.

„Kiti žmonės gali padėti išpildyti svajonę. Taip nutiko ir mums – Mindaugas padėjo suorganizuoti mūsų nuostabią meilės dieną Maltoje.

Kelias savaites dairėmės, kurioje saulėtoje šalyje yra organizuojamos vestuvės. Nestandartinės, nes tik dviese. Pabėgimas dviese meilės įžadų ištarimui. Bet susidurėme su abejingumu, rinkitės iš katalogo, oj tik dviese? surašykite, ko norite ir koks biudžetas…

 Taip buvo iki pokalbio su Mindaugu. Vestuvių Mindaugas iki šiol nebuvo organizavęs. Pasakojo apie sužadėtuves savo laive, mergvakarius, bernvakarius, bet vestuvių rengti dar neteko. Tačiau jau per kelias pirmas pokalbio minutes jautėsi noras padėti, dėmesys, nuoširdus susidomėjimas ir tai sudarė pagrindą pasitikėjimui. Supratome – tai ir yra tas žmogus, kuris padės įgyvendinti mūsų svajonę. Ir mes neapsirikome!

 Mūsų diena praėjo tobulai! Mūsų diena ir turiningas medaus savaitgalis. Mindaugas buvo mūsų angelas sargas nuo atskridimo momento iki išvykimo. Ir angelas sargas, ir liudininkas ceremonijoje, ir gidas su įdomiomis istorijomis apie Maltą, ir kapitonas privataus kruizo laivu po Maltos salyną. „Ir“ sąrašą galima tęsti ir tęsti 🙂

Priesaikos žodžius ištarėme įspūdinguose apatiniuose Barrakka soduose žengdami raudonu kilimu, taip pat mūsų liudytojais mielai sutiko pabūti Mindaugas su savo organizacine komanda. Po ceremonijos fotosesija vyko net 4 valandas važinėjant nuostabiausiose Maltos vietose su savo srities profesionale, fotografe Julija, kuri beto labai šiltas ir jaukus žmogus, nepaisant vasariško Maltos karščio, fotosesija buvo kaip malonus pasivaikščiojimas.

Vaizdai kerintys… O ore kartu su kaitria saule tvyro meilė ir atsipalaidavimas. 

„M“ – kaip meilė, „M“ kaip Malta. 

Mūsų meilė buvo įamžinta Maltoje, dabar – mums tai neatsiejama.

Atsidavimas savo veiklai, konkretumas, atsakingumas, kūrybingumas, draugiškumas, komunikabilumas, solidumas – tai tik keli žodžiai apie Mindaugą. Tai žmogus, kuriam galima patikėti savo svajonės išpildymą. Skridome į Maltą visiškai ramūs ir likome labai petenkinti, mūsų lūkesčiai buvo išpildyti su kaupu.

Pripildėme savo sielas nepamirštamais įspūdžiais, kuriais dar ilgai džiaugsimės, apie kuriuos pasakosime savo vaikams ir anūkams.”

Božena ir Aleksej  24.06.2022

Oficiali santuoka Maltoje

Skirtingai nuo daugelio vietovių, Maltoje nereikalaujama minimalios gyvenamosios vietos teisiškai vestuvių ceremonijai. Be to, ceremonija ir santuokos liudijimas yra anglų kalba, todėl Malta yra puikus pasirinkimas vestuvėms užsienyje.

Yra keli parengiamieji žingsniai, kuriuos jums padės žengti Poilsis Maltoje komanda, paraiškos pateikimas galimas ne anksčiau kaip 3 mėnesiai ir ne vėliau kaip 6 savaitės iki numatytos vestuvių datos. Reikalingos kelios paraiškos formos kurias bus galima atsiųsti paštu, viena iš jų turės būti patvirtinta notariškai. Sekantis žingsnis vestuvių vietos parinkimas ir visų reikalingų leidimų gavimas, na ir žinoma paskutinis pats svarbiausias žingsnis – jaunavedžių pasirodymas Maltoje.

Stulbinanti Vieta

Panoraminiai vandenyno vaizdai, senovinių medžių lajos, stulbinanti paveldo architektūra – tuokdamiesi Maltoje būsite išlepinti vaizdingomis vietomis. Pasakykite įžadus privačioje jachtoje, o Valetoje – auksiniame saulėlydžio fone arba tradicinėje bažnytinėje ceremonijoje. Pasirinkite iš 365 salyno bažnyčių, kurių daugelis palaimintos šviesaus akmens baroko architektūra ir aukštomis trompe l’oeil lubomis, kad būtų nepamirštama aplinka, kurioje pasakytumėte „taip”.

Tobulas Oras

Maltoje, kuri laikoma saulėčiausia vieta Europoje, ištisus metus šviečia saulė. Dėl tokio švelnaus klimato salynas yra idealus pasirinkimas vestuvių ceremonijai gražiuose soduose ar pakrantėje. Taip pat yra neišvengiamas saulės nubučiuotas švytėjimas, atsirandantis dėl atpalaiduojančios kelionės į Maltą, todėl nuotakų grožio procedūros yra perteklinės.

Idealus medaus mėnuo

Nėra poreikio bėgti po vestuvių ceremonijos iš Maltos. Pasilikite romantiškam medaus mėnesiui. Nuo ilgų popiečių besimėgaujant saulėtoje Mėlynojoje lagūnoje iki vaizdingų saulėlydžių ant Dinglio uolų – nėra romantiškesnės aplinkos švęsti naujo gyvenimo pradžią kartu.

Švęsk vestuves Maltoje!

 

Gaukite naujausius pasiūlymus el. paštu